Decembar '17

Novosti

bee writer t

„Obucimo jelku“ & „Praznično putovanje oko sveta“

Jaslena grupa - „Obucimo jelku“

Upoznajemo praznične običaje; uočavamo razlike (visoko-nisko, toplo-hladno); učimo nazive delova tela; učimo da se samostalno obujemo, izujemo, obučemo (kapa, šal, rukavice).

Mešovita grupa - „Praznično putovanje oko sveta“

Upoznajemo decu sa običajima u vreme praznika širom sveta; učimo o božićnim i novogodišnjim običajima u rusiji, švedskoj i čileu; ističemo značaj darivanja; ističemo važnost porodičnog okupljanja za vreme praznika; mesimo tradicionalne novogodišnje i božićne poslastice, pravimo ukrase za jelku, novogodišnje venčiće, pravimo čestitke, crtamo deda mraza i sneška belića.

Novosti

Mali Dnevnik je posetio Nojevu barku

Nojevu barku su posetili gosti iz Malog Dnevnika, sa televizije RTS. Mali novinar malog dnevnika pitao je drugare, "Šta je to škola?" i "Šta je to bonton?" Pogledajte ispod njihove zanimljive odgovore.

Šta je to škola?

Šta je to bonton?

Noć u vrtiću '18

Jedna lepa tradicija u Nojevoj barci je "Noć u vrtiću". Najstarija deca obeležavaju kraj školske godine tako što sami sa svojim vaspitačima noć provode u vrtiću.

Ispraćaj predškolaca '18

Ispratili smo još jednu generaciju budućih školaraca. Želimo našim drugarima mnogo uspeha u školi i da sa sobom uvek nose lepe uspomene iz njihove "Nojeve barke".

Radno vreme: 7.00-17.30h

facebook instagram twitter googleplus youtube pinterest flickr

Website by andjelicnikola.com