Decembar '17

Novosti

bee writer t

„Obucimo jelku“ & „Praznično putovanje oko sveta“

Jaslena grupa - „Obucimo jelku“

Upoznajemo praznične običaje; uočavamo razlike (visoko-nisko, toplo-hladno); učimo nazive delova tela; učimo da se samostalno obujemo, izujemo, obučemo (kapa, šal, rukavice).

Mešovita grupa - „Praznično putovanje oko sveta“

Upoznajemo decu sa običajima u vreme praznika širom sveta; učimo o božićnim i novogodišnjim običajima u rusiji, švedskoj i čileu; ističemo značaj darivanja; ističemo važnost porodičnog okupljanja za vreme praznika; mesimo tradicionalne novogodišnje i božićne poslastice, pravimo ukrase za jelku, novogodišnje venčiće, pravimo čestitke, crtamo deda mraza i sneška belića.

Novosti

Otvoren je konkurs - Tražimo vaspitača!

Otvoren je konkurs za novo radno mesto u “Nojevoj barci”. Tražimo vaspitača sa VI ili VII stepenom stručne spreme strukovnih studija (smer strukovni vaspitač) i licencom za rad.

Svi zainteresovani kandidati mogu da pošalju svoj CV na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.!

Letnji boravak za školarce

Organizovali smo letnji program za školsku decu. Tokom raspusta “Nojeva barka” će biti otvorena da primi u boravak školsku decu uzrasta do 10 godina. Uživaćemo u našem dvorištu i bazenu, kreativnim radionicama, sportu i mnogim zanimljivim aktivnostima. Celodnevni boravak za školarce traje od 8.00 do 17.30h.

Za prijavu i više informacija slobodno nas kontaktirajte.

20. godišnjica "Nojeve barke"

U subotu, 10. septembra 2016. godine, obeležili smo i proslavili 20 godina rada i postojanja dečijeg vrtića "Nojeva barka". Proslavi su prisustvovali stari vaspitači i saradnici, partneri, prijatelji i veliki broj starih Nojevaca, koji su sada već odrasli mladi ljudi, kao i njihovi roditelji.

Gosti su imali priliku da pogledaju veliki broj izloženih fotografija iz naše arhive koje su čuvane tokom svih 20 godina rada, a u tome su naročito uživale stare generacije koje su tragale za svojim i fotografijama svojih drugara. Najmlađe je animirao klovn Pera, a pored toga su imali organizovane i punktove sa društvenim igrama, malim eksperimentima i rekreativnim aktivnosti.

Radno vreme: 7.30-17.30h

facebook instagram twitter googleplus youtube pinterest flickr

Website by andjelicnikola.com