Šumsko carstvo - Maj '15

Novosti

bee writer t

Topli maj je bio idealan za temu „Šumsko carstvo".

Majskom temom „Šumsko carstvo" završili smo naš višemesečni segment „Priroda i društvo".

Cilj ove teme bio je da u deci podstaknemo njihovu radoznalost i potrebu da upoznaju i otkrivaju prirodno okruženje – biljni i životinjski svet u šumi. Takođe, da deca obogate svoje iskustvo o mestu i načinu življenja biljaka i životinja, kao i da obogate svoje perceptivno iskustvo posmatranjem, dodirivanjem, mirisom i slušanjem.

Rad u okviru ove teme podrazumevao je edukativnu animaciju o šumskom svetu od strane vaspitača, manipulativnu i vizuelnu improvizaciju životinja i biljaka, odlazak u obližnju Zvezdarsku šumu, posetu zoološkom vrtu, maskiranje i pretvaranje vrtića u šumu, kao i završnu predstavu u okviru našeg tradicionalnog maskenbala, u kojoj su deca svojom izvedbom pokazala roditeljima kako žive životinje.

Novosti

Mali Dnevnik je posetio Nojevu barku

Nojevu barku su posetili gosti iz Malog Dnevnika, sa televizije RTS. Mali novinar malog dnevnika pitao je drugare, "Šta je to škola?" i "Šta je to bonton?" Pogledajte ispod njihove zanimljive odgovore.

Šta je to škola?

Šta je to bonton?

Noć u vrtiću '18

Jedna lepa tradicija u Nojevoj barci je "Noć u vrtiću". Najstarija deca obeležavaju kraj školske godine tako što sami sa svojim vaspitačima noć provode u vrtiću.

Ispraćaj predškolaca '18

Ispratili smo još jednu generaciju budućih školaraca. Želimo našim drugarima mnogo uspeha u školi i da sa sobom uvek nose lepe uspomene iz njihove "Nojeve barke".

Radno vreme: 7.00-17.30h

facebook instagram twitter googleplus youtube pinterest flickr

Website by andjelicnikola.com