Rafaelo kuglice - Oktobar 2016

Novosti

bee writer t

U oktobru su naši glavni kuvari bili Marija, Matija i Ljiljana. Njihov recept meseca su ukusne rafaelo kuglice.

Sastojci
- 450 gr šećera
- 1 margarin
- 500 gr mleka u prahu
- 200 gr kokosa
- Lešnik ili badem

Priprema
U šerpici ugrejte 2dl vode, dodajte 450g šećera i mešajte dok se ne istopi. Sklonite sa vatre i stavite 1 margarin da se istopi. Ostavite smesu da se ohladi.
U većoj posudi pomešajte 500g mleka u prahu i 200g kokosa, u to dodajte hladnu smesu vode, šećera i margarina. Dobro sve sjedinite i stavite u frižider da odstoji oko 3 sata.
Nakon toga, kašićicom vadite smesu i oblikujte kuglice, unutra po želji stavite lešnik ili badem i uvaljajte ih u kokosovo brašno.
Prijatno!

nb-recept-1610-
nb-recept-1610-
nb-recept-1610-
nb-recept-1610-

 

 

Novosti

Otvoren je konkurs - Tražimo vaspitača!

Otvoren je konkurs za novo radno mesto u “Nojevoj barci”. Tražimo vaspitača sa VI ili VII stepenom stručne spreme strukovnih studija (smer strukovni vaspitač) i licencom za rad.

Svi zainteresovani kandidati mogu da pošalju svoj CV na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.!

Letnji boravak za školarce

Organizovali smo letnji program za školsku decu. Tokom raspusta “Nojeva barka” će biti otvorena da primi u boravak školsku decu uzrasta do 10 godina. Uživaćemo u našem dvorištu i bazenu, kreativnim radionicama, sportu i mnogim zanimljivim aktivnostima. Celodnevni boravak za školarce traje od 8.00 do 17.30h.

Za prijavu i više informacija slobodno nas kontaktirajte.

20. godišnjica "Nojeve barke"

U subotu, 10. septembra 2016. godine, obeležili smo i proslavili 20 godina rada i postojanja dečijeg vrtića "Nojeva barka". Proslavi su prisustvovali stari vaspitači i saradnici, partneri, prijatelji i veliki broj starih Nojevaca, koji su sada već odrasli mladi ljudi, kao i njihovi roditelji.

Gosti su imali priliku da pogledaju veliki broj izloženih fotografija iz naše arhive koje su čuvane tokom svih 20 godina rada, a u tome su naročito uživale stare generacije koje su tragale za svojim i fotografijama svojih drugara. Najmlađe je animirao klovn Pera, a pored toga su imali organizovane i punktove sa društvenim igrama, malim eksperimentima i rekreativnim aktivnosti.

Radno vreme: 7.30-17.30h

facebook instagram twitter googleplus youtube pinterest flickr

Website by andjelicnikola.com