Voćni jogurt - Jun 2016

Novosti

bee writer t

U junu su nam naši mališani zasladili dan jednim lepim voćnim jogurtom. Glavni kuvari su bile Lara i Milica, dok su pomoćni kuvari bili predškolci i starija deca. Pogledajte fotografije i njihov recept.

Sastojci
- 1l vode
- 2 pudinga od vanile
- 5 kašika šećera
- 1l gustog jogurta
- 300 gr voća

Priprema
U manjoj količini vode rastvorite dva pudinga od vanile dok ne odstranite sve grmuljice. Sipajte u lonac 1 litar vode, dodajte 5 supenih kašika šećera i stavite na vatru dok ne proključa. Kada proključa, u vodu dodajte smesu sa pudingom i umutite dok se ne zgusne.
Kada se puding ohladi, dodajte 1 litar jogurta i mikserom sjedinite. U dobijenu smesu od jogurta i pudinga umešajte i 300 grama voća po sopstvenom izboru – najbolje se slažu maline, jagode ili kupine. Prijatno!

nb-recept-jun2016-
nb-recept-jun2016-
nb-recept-jun2016-
nb-recept-jun2016-
nb-recept-jun2016-
nb-recept-jun2016-
nb-recept-jun2016-
nb-recept-jun2016-

Novosti

Mali Dnevnik je posetio Nojevu barku

Nojevu barku su posetili gosti iz Malog Dnevnika, sa televizije RTS. Mali novinar malog dnevnika pitao je drugare, "Šta je to škola?" i "Šta je to bonton?" Pogledajte ispod njihove zanimljive odgovore.

Šta je to škola?

Šta je to bonton?

Noć u vrtiću '18

Jedna lepa tradicija u Nojevoj barci je "Noć u vrtiću". Najstarija deca obeležavaju kraj školske godine tako što sami sa svojim vaspitačima noć provode u vrtiću.

Ispraćaj predškolaca '18

Ispratili smo još jednu generaciju budućih školaraca. Želimo našim drugarima mnogo uspeha u školi i da sa sobom uvek nose lepe uspomene iz njihove "Nojeve barke".

Radno vreme: 7.00-17.30h

facebook instagram twitter googleplus youtube pinterest flickr

Website by andjelicnikola.com