Jul '19

Novosti

bee writer t

Da li znate ko to jede bube u Nojevoj barci?! 

Tema meseca jula je KO TO JEDE BUBE? Nastavlja se na temu koju smo obrađivali u toku juna – BUBE U NAŠOJ BAŠTI. Obe teme, vrlo zanimljive i interesantne deci. Ideju za teme, kao i uvek, dobili smo prateći interesovanja dece.

Bavićemo se različitim gmizavcima, reptilima i vodozemcima jer... oni jedu bube. Otrivaćemo različite životinje, učićemo o njihovoj građi, različitim veštinama koje poseduju kao i o tome kako izgledaju. Saznaćemo kako se hrane, kako rastu i razmnožavaju se žabe, gušteri i zmije.

Čitaćemo različite knjige i priče, pevati i učiti pesme kao što su „Žaba čita novine“, „Žablji ples“, „Pecanje“, „Skače žaba“, „Gore- dole“...i druge.
Igraćemo različite igre, kako u grupi i zajedničkom krugu, tako i u dvorištu. Pravićemo gmizavce od različitih materijala i različitim tehnikama. U planu nam je da posetimo Zoološki vrt i Tropikarijum. A obzirom na vrele letnje temperatuje, sigurno je u planu Vodeni dan. O tačnom danu organizovanja Vodenog dana u vrtiću ćemo vas blagovremeno obavestiti kako bi mogli decu da opremite sa potrebnom opremom – različitim prskalicama, pištoljima na vodu i raznim drugih rekvizitima koje možda ni ne znamo da postoje ali će nam svakako pomoći da se rashladimo. Takođe vas molimo da za taj dan spremite presvlaku za decu.

Novosti

Upis dece tokom vanrednog stanja

Dragi roditelji, upis dece u PU Nojeva barka je stalno otvoren. Ukoliko želite da stupite u kontakt sa nama, dobijete više informacija o radu i funkcionisanju vrtića, budite slobodni da to uradite putem email-a na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili pozivom na broj 069/24-24-548.

Želimo Vam dobro zdravlje i još lepše vreme sa vašom decom. Uživajte u kreativnim radovima, igri, čitanju priča, bojenju mandala, pravljenju ukusnih kolačića... čuvajte sebe i druge.

Obustava rada vrtića tokom vanrednog stanja

Ovim putem obaveštavamo sve da, obzirom na trenutnu situaciju u zemlji – proglašeno vanredno stanje, od danas, 16.marta 2020. godine, svi vrtići prestaju da rade, pa tako i PU Nojeva barka.

Tim vrtića će svakodnevno biti u vrticu u period od 10-14h bez prijema dece. Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili dodatne informacije koje nam svima mogu biti od koristi, budite slobodni da nas kontaktirate na telefonski broj vrtića 011/2424 548.

Želim svima dobro zdravlje. Budimo odgovorni prema sebi, i jedni prema drugima.

Hvala na razumevanju.

Veče sa psihologom i dečijim psihoterapeutom

U martu 2020. godine planiramo da započnemo nove radionice za roditelje u PU Nojeva barka, pod nazivom Veče sa psihologom/dečijim psihoterapeutom.

Koncept ovih radionica je takav da roditelji mogu da dobiji savete i odgovore na svoja pitanja u neposrednom kontaktu sa psihoterapeutom i osnivačem vrtića Snežanom Anđelić. Želja nam je da ovo bude prilika za roditelje da reše neke nedoumice vezano za vaspitavanje dece, pojedine razvojne faze i ponašanje dece. Verujemo da ovakve radionice učesnicima mogu da pruže podršku u roditeljstvu i da doprinesu tome da se osnaže kao roditelji.

Planiramo da ovakve večeri organizujemo jednom mesečno u prostorijama vrtića. Već se radujemo druženju i sa iščekujemo prve predloge tema kojima ćemo se baviti.

Radno vreme: 7.00-17.30h

facebook instagram twitter youtube pinterest flickr