Avgust '19

Novosti

bee writer t

U avgustu smo istraživali morski svet.

Vrtićke grupe će istraživati kakve sve avanture su moguće na moru, kao i koje životinje žive u moru – saznaće kako izgledaju i koje osobine poseduju ajkula, delfin i drugi neobični stanovnici mora.; istraživaće šta sve čovek može da radi na moru (može da pliva, roni, istražuje, peca..); kroz razne eksperimente upoznaćemo se zajedno sa karakteristikama mora. Čitaćemo razne priče, igrati igre – kako u zajedničkom krugu tako i u dvorištu, pevaćemo razne pesme.. pravićemo sa decom razne stanovnike mora koji će krasiti zidove vrtića kao i hol. Iskoristićemo lepo vreme da organizujemo vodeni dan u vrtiću.

Jaslena grupa prati starije drugare pa će jaslenci istražiti morski svet – upoznaće se sa karakteristikama morskog sveta i životinja kao što su: ajkula, rak, kornjača, delfin. Jaslenci će upoređivati i otkrivati sličnosti i razlike među pomenutim morskim životinjama, na razne načine vaspitači će podsticati senzo-perceptivni razvoj kod dece, podsticaće kod dece istraživanje, otkrivanje.. Jaslena grupa je takođe raspevana, kreativna i voli da sluša i čita razne priče. Verujem da ćemo imati letnji hit. Lepo avgustovsko vreme koristiće da se brčnu u bazenu a pokušaće da naprave i more..u njihovoj verziji.

Novosti

Upis dece tokom vanrednog stanja

Dragi roditelji, upis dece u PU Nojeva barka je stalno otvoren. Ukoliko želite da stupite u kontakt sa nama, dobijete više informacija o radu i funkcionisanju vrtića, budite slobodni da to uradite putem email-a na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili pozivom na broj 069/24-24-548.

Želimo Vam dobro zdravlje i još lepše vreme sa vašom decom. Uživajte u kreativnim radovima, igri, čitanju priča, bojenju mandala, pravljenju ukusnih kolačića... čuvajte sebe i druge.

Obustava rada vrtića tokom vanrednog stanja

Ovim putem obaveštavamo sve da, obzirom na trenutnu situaciju u zemlji – proglašeno vanredno stanje, od danas, 16.marta 2020. godine, svi vrtići prestaju da rade, pa tako i PU Nojeva barka.

Tim vrtića će svakodnevno biti u vrticu u period od 10-14h bez prijema dece. Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili dodatne informacije koje nam svima mogu biti od koristi, budite slobodni da nas kontaktirate na telefonski broj vrtića 011/2424 548.

Želim svima dobro zdravlje. Budimo odgovorni prema sebi, i jedni prema drugima.

Hvala na razumevanju.

Veče sa psihologom i dečijim psihoterapeutom

U martu 2020. godine planiramo da započnemo nove radionice za roditelje u PU Nojeva barka, pod nazivom Veče sa psihologom/dečijim psihoterapeutom.

Koncept ovih radionica je takav da roditelji mogu da dobiji savete i odgovore na svoja pitanja u neposrednom kontaktu sa psihoterapeutom i osnivačem vrtića Snežanom Anđelić. Želja nam je da ovo bude prilika za roditelje da reše neke nedoumice vezano za vaspitavanje dece, pojedine razvojne faze i ponašanje dece. Verujemo da ovakve radionice učesnicima mogu da pruže podršku u roditeljstvu i da doprinesu tome da se osnaže kao roditelji.

Planiramo da ovakve večeri organizujemo jednom mesečno u prostorijama vrtića. Već se radujemo druženju i sa iščekujemo prve predloge tema kojima ćemo se baviti.

Radno vreme: 7.00-17.30h

facebook instagram twitter youtube pinterest flickr