Mesečne
teme

Teme koje istražujemo u vrtiću Nojeva barka


Oktobar '17

Ovaj mesec je protekao u znaku jesenjih promena.

Tokom oktobra smo posmatrali, otkrivali i učili o tome koje sve promene sa sobom donosi jesen. Razgovarali smo o plodovima jeseni, zatim smo ih sakupljali, a onda smo od njih pravili kreativne radove i ukrašavali naše grupe. Posmatrali smo kako se priroda i okolina menjaju. Učili smo kako se priprema zimnica.

Najnoviji članci


Vesna Filipović, 25 godina rada

| Novosti

Prošlog meseca proslavili smo dvostruki jubilej - 25 godina rada naše drage Vesne Filipović u vrtiću Nojeva barka, a ujedno i njen 50. rođendan! Zahvalni smo Vesni na svemu što je pružila deci i Nojevoj barci tokom svih ovih godina. Ostala je u srcu mnogih Nojevaca, od kojih su neki već porasli u dobre ljude.

U nastavku možete da pročitate jedno kratko psimo naše i vaše Vekice.

Osećanja

| Mesečne teme

Inspirisani knjigom “Obojeno čudovište, tokom septembra i oktobra sa decom govorimo o osećanjima. Ovo je tema za koju su sama deca pokazala veliko interesovanje, a iako možda ne deluje odmah tako, to je tema koja je zaista opširna.

Rekreacija je naša letnja zanimacija

| Mesečne teme

Leto se zahuktava, temperature rastu, a mi smo u Barci pronašli način da se rashladimo i uživamo u letu. Proputovali smo svet, saznali nešto novo o našoj zemlji, a julu ćemo takođe biti aktivni kroz temu “Rekreacija je naša letnja zanimacija”.

© 2013- PU Nojeva barka