Novosti

Aktuelna dešavanja u Nojevoj barci

Otvaranje nakon vanrednog stanja

PU Nojeva barka ponovo počinje sa radom 11. maja 2020. Raduje nas da ćemo nastaviti druženje sa vašim i našim mališanima koji su nam mnogo nedostajali.

Shodno trenutnim okolnostima Nojeva barka preduzima sve neophodne mere kako bi higijena i bezbednost dece bili na najvišem nivou.

Upis dece tokom vanrednog stanja

Dragi roditelji, upis dece u PU Nojeva barka je stalno otvoren. Ukoliko želite da stupite u kontakt sa nama, dobijete više informacija o radu i funkcionisanju vrtića, budite slobodni da to uradite putem email-a na ili pozivom na broj 069/24-24-548.

Želimo Vam dobro zdravlje i još lepše vreme sa vašom decom. Uživajte u kreativnim radovima, igri, čitanju priča, bojenju mandala, pravljenju ukusnih kolačića... čuvajte sebe i druge.

Obustava rada vrtića tokom vanrednog stanja

Ovim putem obaveštavamo sve da, obzirom na trenutnu situaciju u zemlji – proglašeno vanredno stanje, od danas, 16.marta 2020. godine, svi vrtići prestaju da rade, pa tako i PU Nojeva barka.

Tim vrtića će svakodnevno biti u vrticu u period od 10-14h bez prijema dece. Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili dodatne informacije koje nam svima mogu biti od koristi, budite slobodni da nas kontaktirate na telefonski broj vrtića 011/2424 548.

Želim svima dobro zdravlje. Budimo odgovorni prema sebi, i jedni prema drugima.

Hvala na razumevanju.

Veče sa psihologom i dečijim psihoterapeutom

U martu 2020. godine planiramo da započnemo nove radionice za roditelje u PU Nojeva barka, pod nazivom Veče sa psihologom/dečijim psihoterapeutom.

Koncept ovih radionica je takav da roditelji mogu da dobiji savete i odgovore na svoja pitanja u neposrednom kontaktu sa psihoterapeutom i osnivačem vrtića Snežanom Anđelić. Želja nam je da ovo bude prilika za roditelje da reše neke nedoumice vezano za vaspitavanje dece, pojedine razvojne faze i ponašanje dece. Verujemo da ovakve radionice učesnicima mogu da pruže podršku u roditeljstvu i da doprinesu tome da se osnaže kao roditelji.

Planiramo da ovakve večeri organizujemo jednom mesečno u prostorijama vrtića. Već se radujemo druženju i sa iščekujemo prve predloge tema kojima ćemo se baviti.

7 stvari koje se savetuju roditeljima da nauče svoju decu

Mnogi roditelji se često nađu u situaciji kada žele da pomognu svojoj deci, ali se boje da ne pogoršaju stvari time što će se umešati. Potpuno je normalno i prirodno da roditelji žele da zaštite svoju decu, međutim postoje situacije u kojima moraju da ih puste da sami reše stvari. Možemo im samo pružiti podršku i naučiti ih kako da se nose sa različitim izazovima kako bi u budućnosti mogli sami sebe da zaštite. Bright Side veruje da će ovih sedam pravila pomoći vašem detetu da izraste u srećnu i sigurnu osobu.

Opširnije

© 2013-2020 PU Nojeva barka