Septembar '18

Novosti

bee writer t

„Dobro došli u Barku“ & „Sve što imam ja“

Jaslena grupa - „Sve što imam ja“

Tema meseca, kako za mešovitu tako i za predškolsku grupu, u septembru je bila "Dobro došli u Barku". Cilj teme je upoznavanje i usvajanje pravila, učimo da se lepo ponašamo i vežbamo komunikaciju između dece i dece i odraslih. Otkrivali smo koja pravila vladaju u vrtiću, a koja kod kuće; učili smo razlike između dobrog tj prihvatljivog i neprihvatljivog ponašanja kako kod dece tako i kod odraslih. Vežbali smo se u govorenju lepih reči, u tihom govorenju kao i u prepoznavanju govora tela. Upoznavali smo porodice jedni drugih kao i odnose koji postoje.

Mešovita grupa - „Praznično putovanje oko sveta“

"Sve što imam ja" je mesečna tema kojom se bavila jaslena grupa tokom septembra. Cilj je bio da uvide razlike među sobom kao i da budu svesni da su posebni sami po sebi. Trudili su se da prepoznaju sopstvena osećanja i razumeju osećanja drugog; podsticali su saradnju među decom i između dece i odraslih, podsticali su jedni kod drugih osećanje privrženosti porodici.

Posete

U susret Dečijoj nedelji, pravili smo palačinke zajedno sa decom, organizovali smo Bazar dečijih igračaka.
U posetu nam je došla zubarka Andrea Eždenci (zubarks ordinacija Dental Stefanović) koja je upoznala decu sa pravilom oralnom higijenom a takođe je i pregledala decu.

Novosti

Upis dece tokom vanrednog stanja

Dragi roditelji, upis dece u PU Nojeva barka je stalno otvoren. Ukoliko želite da stupite u kontakt sa nama, dobijete više informacija o radu i funkcionisanju vrtića, budite slobodni da to uradite putem email-a na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili pozivom na broj 069/24-24-548.

Želimo Vam dobro zdravlje i još lepše vreme sa vašom decom. Uživajte u kreativnim radovima, igri, čitanju priča, bojenju mandala, pravljenju ukusnih kolačića... čuvajte sebe i druge.

Obustava rada vrtića tokom vanrednog stanja

Ovim putem obaveštavamo sve da, obzirom na trenutnu situaciju u zemlji – proglašeno vanredno stanje, od danas, 16.marta 2020. godine, svi vrtići prestaju da rade, pa tako i PU Nojeva barka.

Tim vrtića će svakodnevno biti u vrticu u period od 10-14h bez prijema dece. Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili dodatne informacije koje nam svima mogu biti od koristi, budite slobodni da nas kontaktirate na telefonski broj vrtića 011/2424 548.

Želim svima dobro zdravlje. Budimo odgovorni prema sebi, i jedni prema drugima.

Hvala na razumevanju.

Veče sa psihologom i dečijim psihoterapeutom

U martu 2020. godine planiramo da započnemo nove radionice za roditelje u PU Nojeva barka, pod nazivom Veče sa psihologom/dečijim psihoterapeutom.

Koncept ovih radionica je takav da roditelji mogu da dobiji savete i odgovore na svoja pitanja u neposrednom kontaktu sa psihoterapeutom i osnivačem vrtića Snežanom Anđelić. Želja nam je da ovo bude prilika za roditelje da reše neke nedoumice vezano za vaspitavanje dece, pojedine razvojne faze i ponašanje dece. Verujemo da ovakve radionice učesnicima mogu da pruže podršku u roditeljstvu i da doprinesu tome da se osnaže kao roditelji.

Planiramo da ovakve večeri organizujemo jednom mesečno u prostorijama vrtića. Već se radujemo druženju i sa iščekujemo prve predloge tema kojima ćemo se baviti.

Radno vreme: 7.00-17.30h

facebook instagram twitter youtube pinterest flickr