April '19

Novosti

bee writer t

Temom April u Beogradu smo upoznali grad na novi način.

U aprilu mesecu vrtićke grupe su se kroz temu APRIL U BEOGRADU upoznale na nov način sa gradom u kom žive. Razgovarali smo o tome kako je grad nekada izgledao, kako je izgledao život u gradu nekada i kako izgleda život u gradu danas. Posetili smo znamenite zgrade, spomenike i kulturne ustanove u Beogradu, a gostovali su nam i starosedeoci. Upoznali smo se sa simbolima i karakterisitkama grada; upoznali smo okolinu u kojoj se nalazi vrtić, govorili smo o znamenitim Beograđanima po kojima su pojedine ulice u Beogradu dobile ime. Našu temu je upotpunila i manifestacija Dani Beograd koja se održava u aprilu.
U aprilu smo organizovali i tradicionalni porodični sportski dan, kao i radnu akciju. Proslavili smo Uskrs farbanjem jaja, svečanim doručkom i potragom za čokoladnim jajima u dvorištu vrtića.

 

Novosti

Upis dece tokom vanrednog stanja

Dragi roditelji, upis dece u PU Nojeva barka je stalno otvoren. Ukoliko želite da stupite u kontakt sa nama, dobijete više informacija o radu i funkcionisanju vrtića, budite slobodni da to uradite putem email-a na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili pozivom na broj 069/24-24-548.

Želimo Vam dobro zdravlje i još lepše vreme sa vašom decom. Uživajte u kreativnim radovima, igri, čitanju priča, bojenju mandala, pravljenju ukusnih kolačića... čuvajte sebe i druge.

Obustava rada vrtića tokom vanrednog stanja

Ovim putem obaveštavamo sve da, obzirom na trenutnu situaciju u zemlji – proglašeno vanredno stanje, od danas, 16.marta 2020. godine, svi vrtići prestaju da rade, pa tako i PU Nojeva barka.

Tim vrtića će svakodnevno biti u vrticu u period od 10-14h bez prijema dece. Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili dodatne informacije koje nam svima mogu biti od koristi, budite slobodni da nas kontaktirate na telefonski broj vrtića 011/2424 548.

Želim svima dobro zdravlje. Budimo odgovorni prema sebi, i jedni prema drugima.

Hvala na razumevanju.

Veče sa psihologom i dečijim psihoterapeutom

U martu 2020. godine planiramo da započnemo nove radionice za roditelje u PU Nojeva barka, pod nazivom Veče sa psihologom/dečijim psihoterapeutom.

Koncept ovih radionica je takav da roditelji mogu da dobiji savete i odgovore na svoja pitanja u neposrednom kontaktu sa psihoterapeutom i osnivačem vrtića Snežanom Anđelić. Želja nam je da ovo bude prilika za roditelje da reše neke nedoumice vezano za vaspitavanje dece, pojedine razvojne faze i ponašanje dece. Verujemo da ovakve radionice učesnicima mogu da pruže podršku u roditeljstvu i da doprinesu tome da se osnaže kao roditelji.

Planiramo da ovakve večeri organizujemo jednom mesečno u prostorijama vrtića. Već se radujemo druženju i sa iščekujemo prve predloge tema kojima ćemo se baviti.

Radno vreme: 7.00-17.30h

facebook instagram twitter youtube pinterest flickr