Mesečne
teme

Teme koje istražujemo u vrtiću Nojeva barka


April '19

Upoznali smo grad na novi način - April u Beogradu .

U aprilu mesecu vrtićke grupe su se kroz temu APRIL U BEOGRADU upoznale na nov način sa gradom u kom žive. Razgovarali smo o tome kako je grad nekada izgledao, kako je izgledao život u gradu nekada i kako izgleda život u gradu danas. Posetili smo znamenite zgrade, spomenike i kulturne ustanove u Beogradu, a gostovali su nam i starosedeoci. Upoznali smo se sa simbolima i karakterisitkama grada; upoznali smo okolinu u kojoj se nalazi vrtić, govorili smo o znamenitim Beograđanima po kojima su pojedine ulice u Beogradu dobile ime. Našu temu je upotpunila i manifestacija Dani Beograd koja se održava u aprilu.
U aprilu smo organizovali i tradicionalni porodični sportski dan, kao i radnu akciju. Proslavili smo Uskrs farbanjem jaja, svečanim doručkom i potragom za čokoladnim jajima u dvorištu vrtića.

 

Najnoviji članci


Rekreacija je naša letnja zanimacija

| Mesečne teme

Leto se zahuktava, temperature rastu, a mi smo u Barci pronašli način da se rashladimo i uživamo u letu. Proputovali smo svet, saznali nešto novo o našoj zemlji, a julu ćemo takođe biti aktivni kroz temu “Rekreacija je naša letnja zanimacija”.

Svuda pođi, kući dođi

| Mesečne teme

Kao što kaže stara izreka, posle dugačkog puta oko sveta konačno smo došli kući. Upravo to je i naziv naše mesečne teme za jun 2021. godine - Svuda pođi, kući dođi.

Put oko sveta

| Mesečne teme

U aprilu i maju putujemo oko sveta za 56 dana.

© 2013- PU Nojeva barka